Barion Pixel

PROSHAMPOO – Előkészítő szempilla sampon

PROSHAMPOO – Előkészítő szempilla sampon

A Divino Lash PROSHAMPOO szempilla sampon kifejezetten a természetes szempillák szakszerű előkészítésére lett tervezve.

Miért a PROSHAMPOO?

A PROSHAMPOO egy speciális előkészítő szempilla sampon, pH szintjének és összetételének köszönhetően megnyitja a kutikulát, zsírtalanít és biztosít egy olyan felületet, melyhez szinte mágnesként fog tapadni a műszempilla ragasztó.

PROSHAMPOO használata:

Műszempilla építés előtt vidd fel a PROSHAMPOO szempillasampont a vendéged szempilláira. Ecset segítségével mosd át alaposan a szempillákat, valamint a teljes szem környékét is (alsó-felső szemhéj). Majd alaposan öblítsd le csapvízzel, legalább 4-5x, ezt követően töröld szárazra a szempillákat. Ezt a folyamatot ismételd meg 2x. Ügyelj arra, hogyha töltésre érkezett a vendéged, akkor a törlés során ne vattakorongot használj, hanem papírtörlőt.

Csak külsőleges használatra!

Szenzitív sampon, bőrön irritációt nem fog okozni, viszont  pH szintje és aktív összetevői miatt, kerüljük a szembejutást! Minden esetben alaposan öblítsd le a sampont és töröld szárazra a vendég szemét. Szembekerülés esetén bő, tiszta csapvízzel öblítsd ki. 🙂

A PROSHAMPOO használatával a legtöbb vendégnél más előkészítő (zsírtalanító, primer, stb.) használatára nincs szükség, hiszen önmagában biztosítja a tartós műszempilla építéshez elengedhetetlen  maximálisan tiszta felületet.

Csak professzionális használatra! Otthoni utóápoláshoz válaszd más összetétellel és pH szinttel rendelkező Ápoló szempilla sampon koncentrátumunkat!

Származási hely:

Korea

Kiszerelés:

100ml

Hasznos szakmai tartalmakért kövess minket TikTokon és Instagramon is!

9990Ft