Barion Pixel

Szempilla sampon koncentrátum – Ápoló formula teafa kivonattal

Szempilla sampon koncentrátum – Ápoló formula teafa kivonattal

Ápoló szempilla sampon koncentrátum teafa kivonattal

A Divino Lash Professional Szempilla sampon koncentrátumot kifejezetten otthoni használatra alkottuk meg. Szakszerű használata növeli az épített szempilla szettek tartósságát, mélytisztító formulájának köszönhetően pedig, biztosítja a higiénikus műszempilla viselést. Ajánld vendégeidnek a szakszerű otthoni utóápolásért! Miért?

– Az épített műszempillákat napi szinten szükséges tisztítani annak érdekében, hogy tartósabb legyen az elkészült szett és hosszútávon is egészségesen és higiénikusan viselhessünk műszempillát. Hiszen a nem megfelelően tisztított műszempilla szettek kevésbé tartósak, a tincsek ilyenkor összezáródhatnak, így kevésbé tűnik dúsnak és esztétikusnak a szett, valamint a szempillatőben felgyűlt szennyeződések gyulladásokat okozhatnak a szemkörnyéken.

Kiszerelés:

Egy tasak 5 ml szempilla sampon koncentrátumot tartalmaz, mely 50 ml-re hígítható.

Használat:

Egy tasak szempilla sampon koncentrátumot önts pumpás habosító flakonba, majd adj hozzá 45 ml vizet és alaposan rázd össze. Az elkészült szempilla sampont, szempilla tisztító ecset segítségével használd, körkörös mozdulatokkal, majd bentről a szempilla tőtől kifelé irányuló mozdulatokkal tisztítsd meg a szempillákat és a szemkörnyéket. Használatot követően alaposan öblítsd le csapvízzel. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülés esetén tiszta langyos vízzel alaposan öblítsd ki.

Cruelty-free, állatkísérlet mentes termék. Parfüm és alkoholmentes termék.

Hasznos szakmai tartalmakért kövess minket Youtubeon, TikTokon és Instagramon is! 🙂

Összetevők:

Water, Glycerin, Tea tree extract, Potassium cocoyl hydrolyzed oat protein, Disodium cocoamphodiacetate, Alkyl polyglucoside

1690Ft

Elfogyott