Barion Pixel

20 soros mix tálcás prémium műszempilla 0.06

20 soros mix tálcás prémium műszempilla 0.06

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

A Divino Lash műszempillák a legmagasabb minőségű koreai PBT szálból, kézzel készültek. Így a minőség, a mélyfekete és egységes pillaszálak, valamint a maximálisan telített sorok garantáltak a számodra, 20 soros kiszerelésben!

Speciális 2 mm-es, világosbarna ragasztócsíkja (méretében és anyagában is különbözik a megszokott barna csíkoktól) a munkánk megkönnyítésére lett tervezve, élvezet rajta a fanolás. A műszempilla szálak könnyen felvehetőek és tincsezhetőek, nem ragadnak bele túlzottan a csíkba, pont annyira ragacsos amennyire ez szükséges, hogy a fanolás során maximálisan megtartsa a pillákat és ne essenek azok szét.

A pilláinknak nincs kékes, vagy zöldes árnyalatuk, mélyfekete színüknek köszönhetően gyönyörű, látványos szetteket építhetsz belőlük.  A szálak rugalmasak és puha tapintásúak, így extra kényelmes viseletet nyújtanak a Vendégeid számára.

Kiszerelés és méretezés

A tálcák 20 sorosak, melyekben a méretek a legoptimálisabb számban lettek összeállítva a szalonmunkához.  Figyelembe vettük, hogy a szalonmunka során, melyek a leggyakrabban használt méretek, így azokból több sor került a mix tálcákba, míg a ritkábban használt méretekből pedig kevesebb.

Méretezés

A tálcák 20 sorosak, melyekben a méretek a legoptimálisabb számban lettek összeállítva a szalonmunkához. A méretezés C, CC, D, L, LD, M íveknél 6-13 mm, V ívnél pedig 8-13 mm.

A nem csak kényelmes, de tartós szempilla szettekért válaszd hozzá Extreme Cure műszempilla ragasztónkat!

Hasznos szakmai tartalmakért kövess minket TikTokon és Instagramon is! 🙂

7990Ft