Barion Pixel

8 soros színes mix prémium barna műszempilla 0.07

8 soros színes mix prémium barna műszempilla 0.07

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

A Divino Lash műszempillák kézzel készültek, így a minőség, egységes pillaszálak, valamint a maximálisan telített sorok garantáltak a számodra

Speciális ragasztócsíkja a munkánk megkönnyítésére lett tervezve, élvezet rajta a fanolás. A pilla szálak könnyen felvehetőek és tincsezhetőek, nem ragadnak bele túlzottan a csíkba, pont annyira ragacsos amennyire ez szükséges, hogy a fanolás során maximálisan megtartsa a pillákat és ne essenek azok szét.

A szálak tökéletesen pigmentáltak, ennek  köszönhetően gyönyörű, látványos szetteket építhetsz belőlük.  A szempillák rugalmasak és puha tapintásúak, így extra kényelmes viseletet nyújtanak a Vendégeid számára.

Kiszerelés és méretezés

Tekintve, hogy a színes műszempilla szetteket a feketéhez képest ritkábban választják a vendégek, így a színes szempilláink kiszerelését módosítottuk. A színes mix tálcák 8 sorosak.  Méretezésüket úgy állítottuk össze, hogy akár teljes szettet építenél, akár csak egy bizonyos szektorban dobnád fel a szettet színes pillákkal, mindkét esetre tökéletesen megfelelő legyen. A szempillák méretezése C, CC és D és M ív esetében,  6-12 mm-ig.

A színes szempillák fólia alapon érkeznek hozzád!

A gyorsabb munkavégzés érdekében válaszd hozzá Gold Volume csipeszünket és Gold Izoláló csipeszünket!

Hasznos szakmai tartalmakért kövess minket TikTokon és Instagramon is! 🙂

 

4599Ft