Barion Pixel

Tippek Kim Kardashian stílusú szempilla szettekhez

Az utóbbi időkben hódítanak a különleges műszempilla effektek és a különleges szempilla ívek. Természetesen a jó öreg CC ív sem porosodik a polcokon, viszont egyre nagyobb teret nyernek akár a Wet effekt műszempillák, vagy akár a Kim Kardashian style szettek, csak úgy, mint az M vagy L ívek. Viszont a különleges pilla ívek és stylingok mixelésével brutális végeredmények születnek.

Nézzük, hogy mitől lesz másabb a Kim Kardashian műszempilla szett egy normál volume szempilla szetthez képest.

A KimK pilla szettek sajátossága a tüskék (spikeok) alkalmazása. Csak úgy, mint más szempilla szetteknél, itt sincsenek köbe vésett szabályok. Szerintem ez a szépsége ennek az egész szakmának, hogy minden szempilla stylist rajta hagyja a kéznyomát a szetteken. Néhány dolgot azonban érdemes betartani, hogy az elkészült pilla szett a Kim K stílushoz tartozzon, hiszen a Kim K szettek egy fokkal látványosabbak, merészebbek egy normál volume szetthez képest.

1.Az első ilyen szempont, amit érdemes figyelembe venni a spikeok, azaz a tüskék használata. A tüskék a nagyon szűk, gyakorlatilag zárt szempilla fanok (tincsek).

2.Azért, hogy igazán megfogó, látványos hatást érjünk el ezekkel a szempilla szettekkel, a spikeokat célszerű a legfelső sorban található szempillákra applikálni.

4.A a felapplikált spikeok a megfelelő hatás érdekében legyenek legalább 2 mm-rel hosszabbak az  adott szektorban használt szempilláktól.

5.Szintén nem aranyszabály, viszont érdemes legalább 3D-s műszempilla szettek esetében alkalmazni ezt a stylingot.

Amiben a szempilla stylistnak teljesen szabad keze van, az a megválasztott volumen, azaz a D-k száma, a spikeok zártsága és gyakorisága, valamint a megválasztott ív. Ez mind azon múlik, hogy mennyire szeretnénk látványos és különleges hatást elérni a pilla szettel.

Ezek a stílusú műszempilla szettek magukban is elég figyelemfelkeltőek, viszont ha szeretnénk még merészebb vizekre evezni, akkor érdemes M vagy L ívekből elkészíteni, az eredmény lenyűgöző lesz.

A látványon túl, pedig a másik pozitívuma a KimK stílusú pilla szetteknek, hogy a zárt fanoknak (spikeok) köszönhetően időt is spórolhatunk, hiszen ezeket a tincseket nem szükséges kinyitni, fanokká alakítani.

Ha pedig még több időt szeretnél megtakarítani magadnak és vendégeidnek, akkor  szerezd be Gold Volume és Izoláló csipeszünket! ❤️

A videóban (tekerj lejjebb) láthatod, hogy hogyan készül egy Kim Kardashian style műszempilla szett,  Divino Lash M ívű pillák felhasználásával.

Vélemény, hozzászólás?