Barion Pixel

Krémes műszempilla leoldó

Krémes műszempilla leoldó

Krémes szupergyors műszempilla leoldó egyedi higiénikus tubusos kiszerelésben

  • Krémes állagának köszönhetően biztonságos használatot nyújt még a kezdő szempilla stylistoknak is, hiszen nem tud a vendég szemébe befolyni
  • Speciális összetétele szupergyorsan leoldja a műszempillát
  • Nagyon könnyen és gyorsan eltávolítható a természetes szempillákról
  • Egyedi tubusos kiszerelésének köszönhetően sokkal higiénikusabb felhasználást biztosít
  • Minden műszempilla ragasztóhoz használható
  • Természetes szempillákban nem tesz kárt, biztonságos és kíméletes összetételének köszönhetően
  • Szempilla töltés során is használhatod a lenőtt tincsek eltávolításához!

Ha eddig túl macerásnak és időigényesnek tartottad a műszempilla leoldását, akkor mindenképpen próbáld ki ÚJ leoldószerünket! Sokkal gyorsabb és biztonságosabb oldást biztosít, lehetsz akár kezdő, akár haladó szempilla stylist!

Hogyan használd?

Nyomj ki a tubusból megfelelő mennyiségű terméket egy szöszmentes ragasztócsőr törlő lapra, majd mikroapplikátorral vidd fel a terméket az ILLESZTÉSI pontokra (ahol a műszempilla ragasztó érintkezik a természetes szempillával). Ügyelj arra, hogy a vendéged bőrére ne kerüljön a termékből. Hatóidő letelte után (ez nagyjából 2 perc) távolítsd el a krémet a leoldott műszempillákkal együtt. A leoldószert maradéktalanul távolítsd el egy rúzsapplikátorral  majd micellás vízzel töröld át a szempillákat. Ezt követően nyugodtan alkalmazhatod a szempilla samponos előkészítést, majd a szempillák készen állnak akár egy új szett építésére is!

Szempilla szett töltése során is biztonságosan használhatod a lenőtt tincsek eltávolításához. Ügyelj arra, hogy a termék csak a lenőtt tincsekkel érintkezzen!

Származási hely: Dél-Korea

Kiszerelés: 15 g

Hasznos szakmai tartalmakért kövess minket TikTokon és Instagramon is!

12490Ft