Barion Pixel

20 soros egy méretes prémium műszempilla 0.07

(3 vásárlói értékelés)

20 soros egy méretes prémium műszempilla 0.07

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:
(3 vásárlói értékelés)

A Divino Lash műszempillák a legmagasabb minőségű koreai PBT szálból, kézzel készültek. Így a minőség, a mélyfekete és egységes pillaszálak, valamint a maximálisan telített sorok garantáltak a számodra, gazdaságos, 20 soros kiszerelésben!

Speciális 2 mm-es, világosbarna ragasztócsíkja (méretében és anyagában is különbözik a megszokott barna csíkoktól) a munkánk megkönnyítésére lett tervezve, élvezet rajta a fanolás. Szálak könnyen felvehetőek és tincsezhetőek, nem ragadnak bele túlzottan a csíkba, pont annyira ragacsos amennyire ez szükséges, hogy a fanolás során maximálisan megtartsa a pillákat és ne essenek azok szét.

A pilláinknak nincs kékes, vagy zöldes árnyalatuk, mélyfekete színüknek köszönhetően gyönyörű, látványos szetteket építhetsz belőlük.  A szálak rugalmasak és puha tapintásúak, így extra kényelmes viseletet nyújtanak a Vendégeid számára.

Kiszerelés és méretezés

A tálcák 20 sorosak. Választható méretek C ív esetében, már egészen kicsi mérettől, 5-14 mm-ig, CC ív esetében 5-14 mm-ig, D ívnél pedig 6-14 mm-ig, L ívnél 5-13 mm-ig, M esetén 5-13 mm-ig.

Válaszd hozzá Extreme Cure műszempilla ragasztónkat!

Hasznos szakmai tartalmakért kövess minket TikTokon és Instagramon is! 🙂

7590Ft